Pokerstjärnorna och deras följare

Texas Hold’em är ett pokerspel som har tagit världen med storm. Så vad är det om just detta pokerspel som skapade sådan sensation? Det finns flera punkter som spelar in i populariteten för spelet, bland annat “stjärnstatus” uppnås genom några av de professionella spelarna. Lägg till detta det faktum att spelet är ganska lätt att lära sig för alla som har en rudimentär kunskap om poker – omedelbart tillåter grupper av människor att samlas för att spela i spel och turneringar som efterliknar dessa World Poker Tours som kan ses på TV.

I de största städerna och minsta samhällen runt om i landet, människor möta upp för att spela Texas Hold ’em. Även om vissa inte begränsar deras pokerspelande till bara detta ett spel, är många grupper som håller Texas Hold ’em-turneringar som huvuddrag. Ord som “river”, “flop” och “pocketpar” är svänger under dessa pokerspel, precis som de är under de stora pokerspel som TV-sända.

Och medan folk som spelar i de lokala turneringarna är inte troligt att någonsin bli stjärnorna i deras Las Vegas motsvarigheter, det är ingen tvekan om att några av vinnarna (och förlorare) tar sin inspiration från World Poker Tour stjärnor.

Phil Helmuth är utan tvekan en av de mest kända pokerspelare på tv i dag, men det är inte bara för att han har vunnit så många pokerturneringar. Det är också därför Phil är en sådan karaktär. Han är känd för att kasta en passform (på tv) när saker inte går hans väg. Han gjorde en gång kommentaren att han precis hade blivit slagen av någon som inte ens kunde stava poker, och att de som vinner på sitt bord helt enkelt inte spelade rätt, mer info kan man finna på sajten casinosegrare. Trots hans inställning (som även han medger är ofta barnsligt), han är mycket framgångsrikt och har skrivit böcker om att spela poker.

Mike Madison är en annan av pokerstjärnor , också en vinnare, men också en mycket högljudd spelare. “Mike the Mouth”, som han kallas på den professionella kretsen, sprutar ofta iväg till andra spelare vid bordet. Både Madison och Helmuth ofta agade – både av tjänstemän och av fans – för sitt beteende.

Men det är inte spelet som gör dessa män bullriga och motbjudande. Det finns några riktiga herrar som sitter vid samma bord. Doyle Brunson är ofta beskrivs som en “poker legend.” Brunson är äldre än många av de professionella spelare har vunnit imponerande turneringar, och aldrig upphör att vara professionell och artig.

Oavsett om det är på TV eller samlade runt ett bord i ett hem i lantliga Amerika, det är ingen tvekan om att Texas Hold’em poker har blivit spelet för att spela. Även om det bara är i din egen hemstad, kan du finna dig att märkas nästa “poker gentleman” som Brunson, eller nästa “poker crybaby.”

This entry was posted on Sunday, July 27th, 2014 at 12:02 pm and is filed under Poker. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.